UAB “Romasta group” servisas, siekdamas tobulinti transporto priemonių techninio aptarnavimo kultūrą, siūlo partneriams ir klientams naujas bendradarbiavimo formas.
 
Nuo šiol „Romasta group” klientams siūlo pasirašyti priekabų TA (techninio aptarnavimo) ir remonto darbų bendradarbiavimo sutartį, kurioje numatoma transporto priemonių aptarnavimo ir remonto darbus atlikti ne tik įmonės servise, bet ir dešimtyje partnerių servisų pagrindiniuose Lietuvos regionuose (Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Klaipėdos, Panevėžio, Marijampolės).
 
Pasirašę šią sutartį klientai įgauna teisę TA ir remonto darbus atlikti bet kuriame iš sutartyje nurodytų servisų, vėliau atsiskaitydami už paslaugas tiesiogiai UAB “Romasta group”.
 
Pirmą kartą pagal sutartį atlikus TA, kliento duomenys bus įvesti į kompiuterinės programos sąrašą, kurio pagalba vėliau bus siunčiami pranešimai apie sekančius TA, kurie vyks kas 6 mėn. arba ~ kas 50000-60000 km (žr. nuorodą) ir klientui patogiu laiku galės atvykti į bet kurį minėtą servisą sekančiam TA. Įvykus transporto priemonės gedimui, klientas turės galimybę remonto darbus atlikti ta pačia tvarka.
 
Paslaugų kainos visuose partnerių servisuose bus vienodos.
 
Šios sutarties privalumai klientui: kodėl verta bendradarbiauti?
 
1. Atliekant kvalifikuotus periodinius TA padidėja transporto priemonės ilgaamžiškumas.
 
2. Mažėja išlaidos remontui, laiku atliekant TA, sumažėja arba nebelieka nenumatytų gedimų (TA metu nuskaitomi TP (transporto priemonės) moduliatoriaus parodymai, analizuojamos klaidos, užkertamas kelias gedimams progresuoti).
 
3. Mažėja darbų organizavimo sąnaudos – TP savininkui nereiks pačiam sekti ir planuoti TP aptarnavimo. Taip pat pasirūpinsime, kad nepraleistumėte privalomos techninės apžiūros terminų.
 
4. Esant garantinio aptarnavimo periodui, klientui nereiks rūpintis garantinių ginčų sprendimais ir procedūromis – tuo pasirūpinsime mes.
 
5. Klientas, pasirašęs vieną sutartį, turi galimybę atlikti transporto priemonės TA ir remontą visoje šalyje už vienodą paslaugų kainą, atsiskaitant tik su viena įmone.
 
6. Klientas turės prieigą ir matys visą konkrečios transporto priemonės TA ir remontų istoriją.