Jau metai, kai UAB „Romasta group” tapo garsios Vokietijos priekabų ašių ir agregatų gamintojos BPW grupės nare ir įgaliotu atstovu Lietuvoje. Įmonei teko pradėti naujus darbus: serviso garantinį priekabų ir puspriekabių techninį aptarnavimą, garantinių gedimų šalinimą bei servisų partnerių tinklo įkūrimą Lietuvoje.

Vasario pradžioje UAB „Romasta group” organizavo dviejų dienų mokymus, kuriuose savo patirtimi dalinosi BPW atstovas, techninio skyriaus vedantysis specialistas Andreas Wall. Mokymų dalyviai mokėsi agregatų remonto, derinimo, reguliavimo bei techninio aptarnavimo ir garantinių remontų tvarkos. A. Wall pristatė BPW grupės perspektyvos kryptis ir naujų produktų kūrimo planus.

romasta-group-mokymai-tobulejimuiMokymų metu teorinių ir praktinių žinių įgijo ne tik įmonės darbuotojai. Dalyvavo gausus būrys „Romasta group” serviso partnerių iš kitų šalies regionų: UAB „ARV servisas” iš Panevėžio, UAB „Transfasta” iš Vilniaus, UAB „Porigida”, UAB “Truk master” iš Šiaulių, UAB „Techtransa” iš Klaipėdos, UAB „MSS servis” iš Mažeikių, UAB “Remanus” iš Alytaus, UAB „Maretransport” iš Marijampolės. Malonu buvo matyti ir mūsų ištikimų klientų atstovus iš įvairių šalies regionų servisų.

Tikime, kad šis bendravimas padės gerinti darbų kokybę ir klientų aptarnavimo kultūrą.

Po mokymų svečias iš Vokietijos ir įmonės technikos direktorius Gintautas Rožukas bei BPW vadybininkas Arūnas Plečkaitis aplankė UAB „Romasta group” serviso partnerius Lietuvos regionuose: Šiauliuose, Klaipėdoje, Marijampolėje, Vilniuje. Tai tik dalis miestų, kuriuose yra kvalifikuoti servisai, atstovaujantys BPW produktus. Apsilankymų metu buvo tikrinamas servisų darbuotojų kompetencijos bei reikiamos įrangos atitikimas BPW grupės reikalavimams. A. Wall įmonių pasiruošimą įvertino gerai ir labai gerai.

Kaliningrado srityje aplankėme BPW grupės atstovus šiame Rusijos regione – ООО “Техник КНГ” servisą. Tai malonus ir abipusiai naudingas susitikimas. OOO “Техник КНГ” atstovai pasidalino savo ilgamete patirtimi. Jie BPW atstovauja jau 10 metų, tad tikrai turi sukaupę daug naudingų žinių.

Dėkojame visiems dalyvavusiems šiame renginyje.

Prasmingo bendradarbiavimo ateityje savo kolegoms linki UAB „Romasta”

Technikos direktorius
Gintautas Rožukas