(Lietuvių)

“BPW Group”, kurios narė yra SIA “Latina Baltics” Lietuvos filialas „Romasta group“, kaskart sukuria įvairius, novatoriškus sprendimus ir taip pozicionuoja rinkoje kaip sunkiojo transporto atsarginių dalių lyderė. Didelė reikšmė yra skiriama ne tik atsarginėms dalims, bet ir kaip klientams supaprastinti kasdieninius procesus. Tuo tikslu, Hanoveryje vykusioje IAA parodoje, buvo pristatytas inovatyvus įrenginys – mobilus sandėlis. Tai sprendimas su 3-is pagrindiniais išskirtinumais, pavadintais upBox, upPlace, upLink.

upBox – skaitmeninis ir automatizuotas atsarginių dalių sandėlis, prie kurio turint prieigą, galima pasiimti reikiamas dalis, bet kuriuo metu. Šis įrenginys gali būti nemokamai pristatytas į kliento norimą vietą, o svarbiausia, susimokama tik už tas atsargines dalis, kurios yra reikalingos.

upPlace – sandėlis-parduotuvė, į kurią yra įdiegtos įvairios funkcijos, kurios palengvina ir pagreitina patikimą atsarginių dalių identifikavimą bei užsakymą.

upLink – remdamasi parduotuvės sprendimu upPlace ir jame esančia numerio paieška, atsarginių dalių paieškos procesas yra dar labiau supaprastintas. Dėka upLink nereikia rankiniu būdu įvesti numerio, pakanka nuskaityti QR kodą.

Taigi, šis inovatyvus mobilus sandėlis yra prieinamas Danijoje, Vokietijoje, Suomijoje, Austrijoje, Švedijoje, Ispanijoje bei Baltijos šalyse. Džiaugiamės, kad mūsų įmonė nuo šiol gali pasiūlyti savo klientams išties unikalią paslaugą – turėti mobilų sandėlį pasirinktoje vietoje.

Dėl detalesnės informacijos prašome kreiptis į Romasta servisą.

20180924_102345