2017 m. birželio 21 d. SIA „Latina Baltics“ Lietuvos filialas „Romasta group“ organizavo BPW techninį – praktinį seminarą, kuris buvo skirtas serviso darbuotojams. Į mokymus susirinko „Romasta group“ serviso profesionalai bei specialistai iš plataus serviso parnerių tinklo. Šiuo metu Lietuvos filialas „Romasta group“ turi trylika serviso partnerių Lietuvoje: UAB „Remanus”, UAB „SV Servisas”, UAB „Truck master”, UAB „Centrako“, UAB „Adampolis“, V.Rimkaus autoserviso įmonė „Mobilis“, UAB „Techtransa”, UAB „MSS”, UAB „Transigva”, UAB „Truck master”, UAB „Tranfasta”, UAB „Hanse trailer”, UAB “ARV service”, bei du SIA „Latina Baltics“ serviso partnerius Latvijoje.

Vykusio seminaro vedantysis, BPW techninio skyriaus specialistas Andreas Wall, skyrė didelį dėmesį ašių pagrindinių komponentų montavimui ir reguliavimui, greitam gedimo nustatymui bei agregatų aptarnavimo ir priežiūros tvarkai. Be visa to, didelis dėmesys buvo skiriamas garantiniams gedimas ir jų dokumentų forminimo bei šalinimo tvarkai, laikantis BPW gamintojo nustatytų taisyklių.

Dažnai praktikoje pastebima, kad sugedus transporto priemonėms klientai pagalbos kreipiasi per vėlai. Netikėtai sugedus pakabai ar važiuoklei mūsų serviso ir partnerių tinklo specialistams būna sunku padėti vežėjams, kadangi laiku nebuvo atliekamas techninis aptarnavimas ir kita reikalinga priežiūra. Šio seminaro metu, tokioms problemoms spręsti, darbuotojai buvo mokomi rasti ir užkirsti kelią gedimams, greičiau ir efektyviau nustatyti gedimo židinio taškus. BPW techninio skyriaus specialistas, dalindamasis ilgamete patirtimi, suteikė klausytojams išskirtinę galimybę ne tik gauti naujausią teorinę informaciją, bet ir leido praktiškai pritaikyti žinias, pamatyti agregatus bei pabandyti tinkamai juos sureguliuoti.

SIA „Latina Baltics“ Lietuvos filialas „Romasta group“ jau daugelį metų organizuoja mokymus savo darbuotojams, partneriams bei klientams. Teikti aukščiausios kokybės paslaugas, pasiūlyti didžiausią asortimentą bei rodyti geriausią kompetenciją – tai svarbiausi įmonės tikslai.

20170621_162255